Μενού
Καλάθι

Πέτρες ακονίσματος

ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ BB7910499 ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ BB7910499
Αναμένεται
Brand: OEM
Ακονιστήρι μαχαιριών και ψαλιδιών.Διπλά ακόνια από βολφράμιο.Σταθερή βάση με βεντούζα διαμέτρου 55mm...
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,24€
Brand: OEM
ΠεριγραφήΛουρί ΑκονίσματοςΕάν αγόρασες ένα ποιοτικό ξυράφι ασφαλείας το πιθανότερο είναι αυτό να πέρασε  από έναν αριθμό προσεκτικών διαδικασιών κατασκευής, πριν ακονιστεί και  εμβαπτιστεί επαγγελματικά, για να αποκτήσει μια άψογη άκρη.Συνίσταται το ξυράφι σου να ακονίζεται πριν κάθε χ..
26,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,97€
Brand: SHARP PEBBLE
ΠεριγραφήΓια να ακονίσετε τα μαχαίρια σας με τον παραδοσιακό ιαπωνικό τρόπο, συνιστούμε την πέτρα ακονίσματος με τη σύνθεση δύο κεραμικών, η οποία κατασκευάζεται στην Κίνα.Η συγκεκριμένη πέτρα είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση, έχοντας δύο επιφάνειες, εκ των οποίων η μία επιφάνεια (1000 κόκκων..
40,00€
Χωρίς ΦΠΑ:32,26€
Brand: SHARP PEBBLE
ΠεριγραφήΓια να ακονίσετε τα μαχαίρια σας με τον παραδοσιακό ιαπωνικό τρόπο, συνιστούμε την πέτρα ακονίσματος με τη σύνθεση δύο κεραμικών, η οποία κατασκευάζεται στην Κίνα.Η συγκεκριμένη πέτρα είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση, έχοντας δύο επιφάνειες, εκ των οποίων η μία επιφάνεια (120 κόκκων)..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,68€
Brand: OEM
ΠεριγραφήΓια να ακονίσετε τα μαχαίρια σας με τον παραδοσιακό ιαπωνικό τρόπο, συνιστούμε την πέτρα ακονίσματος με τη σύνθεση δύο κεραμικών, η οποία κατασκευάζεται στην Κίνα...
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ:3,23€