Μενού
Καλάθι

ELASTOTET

Brand: ELASTOTET
Αφρός πολυουρεθάνης χειρός για πλήρωση κενών, ρωγμών και οπών.Έχει εξαιρετική πρόσφυση σε όλα τα υποστρώματα εκτός από πολυαιθυλένιο, πολυπροπυλένιο και τεφλόν.Είναι ανθεκτικός στο νερό και τη γήρανση αλλά, ευαίσθητος στην ακτινοβολία UV.Προσφέρει εξαιρετική μόνωση.Ελεύθερη διόγκωση μέχρι 40 λίτρα α..
5,50€
Χωρίς ΦΠΑ:4,44€
Brand: ELASTOTET
Ισχυρός εποξειδικός στόκος, κατάλληλος για γέμισμα σε ρωγμές και τρύπες.Αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες (+120°C)Εξαιρετική πρόσφυση σε μεγάλη ποικιλία υποστρωμάτων όπως μπετόν, μέταλλα, πέτρα, ξύλο, κάποια είδη πλαστικών κ.α.Αδιάβροχος.Μπορεί να βαφεί, να γυαλοχαραχτεί και να τρυπηθεί...
4,20€
Χωρίς ΦΠΑ:3,39€
Brand: ELASTOTET
Διαλυτικό σε μορφή σπρέυ για τον καθαρισμό των πιστολιών αφρού πολυουρεθάνης, καθώς και για την απομάκρυνση φρέσκου αφρού (που δεν έχει ακόμη σκληρύνει) από επιφάνειες η εργαλεία.Απαραίτητο για τη χρήση αφρού πολυουρεθάνης πιστολιού...
4,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,99€
Brand: ELASTOTET
Χαρακτηριστικά εποξειδικής κόλλας Elastotet Epoxy Fast Ταχύπηκτο ισχυρό εποξειδικό συγκολλητικό δύο συστατικών γενικής χρήσης Κατάλληλη για συγκολλήσεις μεγάλης ποικιλίας υλικών, όπως κεραμικά, γυαλί, ξύλο, δέρμα, fiberglass, κάποια είδη πλαστικών, μέταλλο, πέτρα, μπετόν κ.α. Ακατάλληλη για εφαρμογή..
4,20€
Χωρίς ΦΠΑ:3,39€
Brand: ELASTOTET
Ταχύπηκτη ισχυρή εποξειδική κόλλα δύο συστατικών για πλαστικά.Κατάλληλη κυρίως για συγκολλήσεις σκληρών πλαστικών όπως PVC, plexiglass, fiberglass, πολυκαρβονικά, αλλά και μη πλαστικά υλικά όπως σίδηρο, ατσάλι, αλουμίνιο, ξύλο, πέτρα, μπετόν, πλακάκια, κεραμικά κ.α.Ιδανική για εφαρμογές σε υλικά που..
5,30€
Χωρίς ΦΠΑ:4,27€
Brand: ELASTOTET
Εποξειδικό συγκολλητικό, δύο συστατικών με μεγάλο χρόνο εφαρμογής (30 λεπτά). Διατίθεται σε συσκευασία διπλής σύριγγας η οποία αδειάζει ίση ποσότητα από το κάθε συστατικό.Είναι ανθεκτικό στο νερό, στα αλκάλια και στα διαλύματα οξέων.Δεν αλλοιώνεται χρωματικά, δεν σπάει ούτε συρρικνώνεται τόσο κατά τ..
4,20€
Χωρίς ΦΠΑ:3,39€
Brand: ELASTOTET
Κατάλληλη κυρίως για συγκολλήσεις μετάλλων όπως χάλυβα, σίδηρο, χυτοσίδηρο (μαντέμι), ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο, μπρούντζο, ορείχαλκο, γαλβανισμένες λαμαρίνες, χαλκό αλλά και μη μεταλλικά αντικείμενα όπως ξύλο, κάποια είδη πλαστικών, πέτρα, μπετόν κ.α.Ιδανική για εφαρμογές σε υλικά που υπόκεινται..
4,20€
Χωρίς ΦΠΑ:3,39€
Brand: ELASTOTET
Ισχυρό συγκολλητικό ενός συστατικού με βάση την πολυουρεθάνη κατάλληλο γιασυγκολλήσεις παρμπρίζΤΟΜΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Συνιστάται για ελαστικές συγκολλήσεις μεταξύ ομοειδών και ετεροειδών υλικών σε βιομηχανικές και ναυπηγικές εφαρμογές. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για συγκολλήσεις παρμπρίζ σε επιβατικά οχήμα..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
Brand: ELASTOTET
Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αρμούς υλικών με πορώδη επιφάνεια σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπως ανάμεσα σε παράθυρα και περβάζια, κουφώματα (πόρτες & παράθυρα) και τοίχους, ρωγμές σε τοίχους, κ.τ.λ.Είναι κατάλληλο για αρμούς χωρίς ιδιαίτερη διαστασιακή μεταβολή (εώς 7%).Δεν είναι κατ..
1,50€
Χωρίς ΦΠΑ:1,21€
Brand: ELASTOTET
ΧαρακτηριστικάΙσχυρή πρόσφυση στα περισσότερα υποστρώματαΜπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και σε υγρές επιφάνειεςΔεν απαιτεί αστάρι για την εφαρμογήΒάφεται μετά τη σκληρυνσή του με τα συνήθη οικοδομικά χρώματαΕφαρμογέςΓια αρμούς υλικών με πορώδη επιφάνεια σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπως ανάμεσ..
1,40€
Χωρίς ΦΠΑ:1,13€
Brand: ELASTOTET
Ισχυρό διαβρωτικό και αφαιρετικό χρωμάτων σε μορφή σπρευ.Αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά παλαιά χρώματα , βερνίκια ή κόλλες από τις επιφάνειες που εφαρμόζεται.Είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε μεταλλικές η΄ ξύλινες επιφάνειες σε τοίχους από μπετόν ή σοβά , σε πλακάκια σε τζάμια...
5,60€
Χωρίς ΦΠΑ:4,52€
Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)