Υπηρεσίες

Υδραυλική εγκατάσταση των αντλιών μας
Κατασκευή ηχομονωτικών κουτιών αεροσυμπιεστών
Συναρμολόγηση & επίδειξη μηχανήματων
Service – επισκευή μηχανήματων μας

Η εταιρία μας, κατανοώντας πλήρως τις δικές σας ανάγκες, τολμάει να επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε ανώτερα επίπεδα εξυπηρέτησης των πελατών της.
Εκεί που μια σωστή ενημέρωση απλά δεν αρκεί, εκεί που το DIY (φτιάξτο μόνος σου) δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, εκεί που η μόνη λύση είναι η ευρεσιτεχνία. H utools πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και ανακοινώνει την δημιουργία του τεχνικού της τμήματος που αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς, πάντα έτοιμους να σας επισκεφτούν στον χώρο σας για ότι χρειαστείτε.
Αναλαμβάνουμε την υδραυλική εγκατάσταση των αντλιών μας, την κατασκευή ηχομονωτικών κουτιών για αεροσυμπιεστές, την συναρμολόγηση και επίδειξη των μηχανημάτων μας, το service και την επισκευή σε όλα μας τα μηχανήματα, αυτοματισμούς και πολλά άλλα.
Έμπρακτα  και υπεύθυνα δίπλα σας, η utools με τις νέες υπηρεσίες που σας παρέχει κάνει τη διαφορά μην  ολοκληρώνοντας απλά τη συνεργασία τη στιγμή της πώλησης αλλά συνεχίζοντας να καλύπτει τις ανάγκες σας για όσο και όπως χρειαστεί.Ακόνισμα Αλυσίδας Αλυσοπρίονου 2-3 €
Κατασκευή Αλυσίδας Αλυσοπρίονου 15-25€

 Για ακόμα μια φορά η εταιρία Utools, όπως μόνο εκείνη μπορεί, σας εγγυάται άριστες υπηρεσίες τώρα και στον χώρο της αλυσίδας αλυσοπρίονου.
 Είναι βέβαιο πως κατά την χρήση ενός αλυσοπρίονου μεγαλύτερη σημασία από την ποιότητα, αλλά και την ισχύ του, έχει η αλυσίδα που φέρει. Ένα επιπόλαιο – κακότεχνο τρόχισμα μειώνει την διάρκεια ζωής της αλυσίδας και οδηγεί στραβά την λάμα του αλυσοπρίονου με κίνδυνο να σφηνώνει σε κάθε κόψιμο.
 Από την άλλη οι καινούργιες, αλλά αμφιβόλου ποιότητας, αλυσίδες φθείρονται πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να καταπονείται άσκοπα ο κινητήρας και να αυξάνεται  ο χρόνος εργασίας με ότι  αυτό συνεπάγεται.

 Τώρα η Utools και μόνο με την εγγύηση της ποιότητας  CARLTON σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε αλυσίδες αλυσοπρίονου αμερικάνικης κατασκευής και προέλευσης οι οποίες  θα φανούν τουλάχιστον αντάξιες των προσδοκιών σας.
Αναλαμβάνουμε επίσης να τροχίσουμε τις παλιές σας αλυσίδες, από έμπειρο και εκπαιδευμένο τεχνικό, κάνοντάς τες όσο αποτελεσματικές ήταν την 1η  φορά που χρησιμοποιήθηκαν.

(Carlton site: carltonproducts.com)Global blue- Tax free


Τώρα η UTOOLS σε συνεργασία με την Global Blue σας προσφέρει την νέα υπηρεσία Tax Free Shopping. Η Global Blue δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ και αξιόπιστο δίκτυο Tax Free Shopping, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να εξοικονομούν χρήματα επί των αγορών που κάνουν σε οποιοδήποτε κατάστημα των 270.000 συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο Τι είναι το Tax Free Shopping;Το περίφημο εικονίδιο Tax Free Shopping είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο και περιζήτητο από παγκόσμιους αγοραστές ως το σύμβολο μιας καλής συμφωνίας, σε όλο τον κόσμο.Το Tax Free Shopping της Global Blue είναι μια διαδικασία τριών σταδίων

Έκδοση

Ο υποψήφιος ταξιδιώτης πληρώνει στο κατάστημα τη πλήρη τιμή για τα αγαθά συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ Στη συνέχεια, ο έμπορος δίνει στον ταξιδιώτη ένα Έντυπο Αφορολόγητων για να συμπληρώσει, ώστε να ζητήσει την επιστροφή του ΦΠΑ.

Επικύρωση

Κατά την αναχώρηση από τη χώρα, ο ταξιδιώτης παρουσιάζει τα προϊόντα με το Έντυπο Αφορολόγητων και το διαβατήριό του σε έναν τελωνειακό υπάλληλο, ο οποίος με σφραγίδα του επικυρώνει την εξαγωγή των αγαθών που αγοράστηκαν.

Επιστροφή χρημάτων

Ο ταξιδιώτης ζητά την επιστροφή του ΦΠΑ με μια επίσκεψη σε ένα σημείο επιστροφής χρημάτων της Global Blue ή στέλνοντας το Έντυπο Αφορολόγητων πίσω στη Global Blue. Μπορούν να λάβουν την επιστροφή χρημάτων σε μετρητά ή σε μια πιστωτική κάρτα. Ο έμπορος αφαιρεί το επιστρεφόμενο ποσό ΦΠΑ από την περιοδική φορολογική του δήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες στο: business.globalblue.com/gr_el/ και στο κατάστημα της UTOOLS!!!!