Μενού
Καλάθι

Σιλικόνες - Πιστόλια σιλικόνης - Αφροί πολυουρεθάνης

Brand: Wolfcraft
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Εξειδικευμένο σέτ για την αφαίρεση και εξομάλυνση των παλιών μουχλιασμένων ελαστικών αρμώνΜαχαίρι για γρήγορη και απλή αφαίρεση των παλαιών αρμών απο σιλικόνη ή ακρυλικούς.Εργαλείο για καλαφάτισμα και γρήγορη και ακριβή ομαλοποίηση της επιφάνειας για να υποδεχτεί τον καινούργιο αρμό.Σ..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:12,02€
Brand: Wolfcraft
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Εύκολος καθαρισμόςΓια τις συνηθέστερες ακμές και ακτίνες.Προφίλ ακμής 45°: πλάτος 6 - 8 -10 - 12 - 15 mm, στρογγυλό προφίλ: R 7 - 10,5 - 14,5 mmΓια σιλικόνη και ακρυλικά.Για καθαρούς και λείους αρμούς...
11,50€
Χωρίς ΦΠΑ:9,27€
Brand: Den Braven
Τα ακροφύσια χημικής άγκυρας Den Braven είναι ειδικά σχεδιασμένα ακροφύσια μίξερ, τα οποία εξαλείφουν την ανάγκη ανάμειξης κονιάματος επί τόπου. ΕΦΑΡΜΟΓΉ:Χρησιμοποιήστε το ως ακροφύσιο αντικατάστασης, εάν η σταφίδα έχει σκληρύνει μέσα στο αρχικό ακροφύσιο...
4,00€
Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΩΓΜΩΝ ZWALUW ANTI-CRACK ΛΕΥΚΟ 310ml Den Braven
Αναμένεται
Brand: Den Braven
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σφραγιστικό ακρυλικό ενός συστατικού κορυφαίας ποιότητας με βάση ακρυλικές ρητίνες, για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Μετά την ωρίμανση σχηματίζει ένα πλαστο-ελαστικό σφραγιστικό με πολύ καλή πρόσφυση σε πορώδη υλικά. Βάφεται μετά τη σκλήρυνσή του χωρίς το ρίσκο να ρηγματώσ..
3,34€
Χωρίς ΦΠΑ:2,70€
Brand: Den Braven
Ακρυλικό Σφραγιστικό ΞύλουΤο Zwaluw Parquet Seal είναι εξαιρετικής ποιότητας σφραγιστικό σε αποχρώσεις ξύλου με βάση ακρυλικές ρητίνες. Μετά την ωρίμανσή του σχηματίζει ένα πλαστο‐ελαστικό σφραγιστικό με πολύ καλή πρόσφυση.ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ    Διαθέσιμο σε 10 χρώματα (Αποχρώσεις ξύλου)&nb..
3,55€
Χωρίς ΦΠΑ:2,86€