Μενού
Καλάθι

Πλαστικές ντουλάπες

Brand: Toomax
Εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση σε 10' με τη χρήση βασικών εργαλείων.Υψηλής ποιότητας πλαστικό ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες.Άνοιγμα/κλείσιμο με υποβοήθηση.Κατάλληλη για εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους.Θέση για κλειδαριά.Ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV)Αντοχή στις χαμηλές θερμοκρασί..
90,00€
Χωρίς ΦΠΑ:72,58€
Brand: Toomax
Εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση σε 10' χωρίς τη χρήση εργαλείων.Υψηλής ποιότητας πλαστικό.Κατάλληλο για εσωτερικούς χώρους.Υποδοχή για κλειδαριά.Δεν επιτρέπεται το κάθισμα στο κάλυμμα του μπαούλου.Διαστάσεις (ΠxΒxYx): 117 x 45 x 56 cm Χωρητικότητα: 280LΧρώμα: Θερμό ΓκριMade in Italy92x39x100..
64,00€
Χωρίς ΦΠΑ:51,61€
Brand: Toomax
Εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση σε 10' με τη χρήση βασικών εργαλείωνΥψηλής ποιότητας πλαστικό ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες.Άνοιγμα/κλείσιμο με υποβοήθηση.Κατάλληλη για εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους.Ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV).Αντοχή στις χαμηλές θερμοκρασίες.Κατάλληλο και γι..
161,00€
Χωρίς ΦΠΑ:129,84€
Brand: Toomax
Εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση σε 15' με τη χρήση βασικών εργαλείων  Υψηλής ποιότητας πλαστικό ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες.Άνοιγμα/κλείσιμο με υποβοήθηση.Κατάλληλη για εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους.Θέση για κλειδαριά.Ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV).Αντοχή στις χαμηλές θερ..
212,00€
Χωρίς ΦΠΑ:170,97€
ΜΠΑΟΥΛΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ARTPLAST CUBE CB3/H
Αναμένεται
Brand: ARTPLAST
Χρήσιμο για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων εντός και εκτός σπιτιού (γκαράζ,μπαλκόνια,κλιμακοστάσια,αποθήκες,κήποι).Στιβαρό και ανθεκτικό στις αντίξοες καιρικές συνθήκες και σε χτυπήματα.Συναρμολογείται εύκολα χωρίς την ανάγκη χρήσης εργαλείων.Είναι κατασκευασμένο από υλικά φιλικά προς το περιβ..
91,00€
Χωρίς ΦΠΑ:73,39€
Brand: Toomax
Εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση σε 15' από ένα μόνο άτομο με τη χρήση βασικών εργαλείωνΥψηλής ποιότητας πλαστικό.Ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV)Κατάλληλη για εσωτερικούς χώρους.Ρυθμιζόμενο ύψος ραφιών.Υποδοχή για κλειδαριά.Εύκολο καθάρισμα με νερό και σαπούνι.Συνιστάται η στερέωση στον τοί..
122,00€
Χωρίς ΦΠΑ:98,39€
Brand: Toomax
Εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση σε 10' από ένα μόνο άτομο με τη χρήση βασικών εργαλείων.Υψηλής ποιότητας πλαστικό.Ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV)Κατάλληλη για εσωτερικούς χώρους.Ρυθμιζόμενο ύψος ραφιών.Υποδοχή για κλειδαριά.Εύκολο καθάρισμα με νερό και σαπούνι.Συνιστάται η στερέωση στον το..
263,00€
Χωρίς ΦΠΑ:212,10€
Brand: Toomax
Εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση σε 15' από ένα μόνο άτομο με τη χρήση βασικών εργαλείων.Υψηλής ποιότητας πλαστικό.Ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV)Κατάλληλη για εσωτερικούς χώρους.Ρυθμιζόμενο ύψος ραφιών.Υποδοχή για κλειδαριά.Εύκολο καθάρισμα με νερό και σαπούνι.Συνιστάται η στερέωση στον το..
120,00€
Χωρίς ΦΠΑ:96,77€
Brand: Toomax
Εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση σε 10' από ένα μόνο άτομο με τη χρήση βασικών εργαλείων.Υψηλής ποιότητας πλαστικό.Ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV).Κατάλληλη για εσωτερικούς χώρους.Ρυθμιζόμενο ύψος ραφιών.Υποδοχή για κλειδαριά.Εύκολο καθάρισμα με νερό και σαπούνι.Συνιστάται η στερέωση στον τ..
252,00€
Χωρίς ΦΠΑ:203,23€