Μενού
Καλάθι

Καθαριστικά για μέταλλα-ανοξείδωτες επιφάνειες

Brand: Durostick
Δραστικό καθαριστικό που αφαιρεί εύκολα, με ένα πέρασμα, ρύπους από καυσαέρια, άλατα, χώματα, λασποβροχή, καθώς και νωπά (δύο-τριών ημερών το πολύ) πιτσιλίσματα πλαστικών χρωμάτων. Είναι ιδανικό για χρήση σε κουφώματα αλουμινίου -άβαφα ή περασμένα με ηλεκτροστατική βαφή- χωρίς να αλλοιώνει ή να επηρ..
5,20€
Χωρίς ΦΠΑ:4,19€
Brand: Durostick
Βιοδιασπώμενο καθαριστικό, χωρίς αμμωνία, φω­σφορικά άλατα και πετρελαϊκά πα­ράγωγα, βάσει της νομοθεσίας ΕΚ 648/2004 που διέπει τα απορρυπα­ντικά όσον αφορά τη βιοδιασπασιμό­τητά τους. Διαλύει με ένα ψέκασμα, επικολλημένα περιττώματα πτηνών, χωρίς να επηρεάζει τα χρώματα των αυτοκινήτων. Αφαιρεί άμ..
7,20€
Χωρίς ΦΠΑ:5,81€
Brand: GLANOL
Η αλοιφή γυαλίσματος αυτοκινήτων Glanol Car polish είναι μια μοναδική γυαλιστική αλοιφή, που περιέχει υψηλής ποιότητας φυτικό κερί Carnauba.Γυαλίζει και προστατεύει όλους τους τύπους χρωμάτων.Αναζωογονεί τα καμένα από τον ήλιο και τις καιρικές συνθήκες χρώματα και τους δίνει βαθιά γυαλάδα.Το POLISH ..
7,60€
Χωρίς ΦΠΑ:6,13€
Brand: LOCBONDSO
Η χρήση του κιτ είναι πολύ απλή.Τα καλογυαλισμένα φώτα του αυτοκινήτου,  δεν βελτιώνουν μόνο την εξωτερική εμφάνιση του οχήματος σας, αλλά εξασφαλίζουν και καλύτερο φωτισμό στην διάρκεια της νυχτερινής οδήγησης .Η χρήση του τριβείου γίνεται και χειροκίνητα και με τριβείο ή ηλεκτρικό τρυπάνι.Προ..
13,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,48€
Brand: LOCBONDSO
Η χρήση του κιτ είναι πολύ απλή.Το κιτ επισκευής βαθουλωμάτων σας δίνει τη δυνατότητα να διορθώσετε μόνοι σας τα βαθουλώματα του αυτοκινήτου σας! Δε χρειάζεται να το πληρώσετε χρυσό.Σας έχουμε την πιο εύκολη και οικονομική λύση, με εγγυημένο αποτέλεσμα που θα σας γλιτώσει από το να τρέξετε σε επαγγε..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
Brand: LOCBONDSO
Η χρήση του κιτ είναι πολύ απλή.Επισκευάστε τους τροχούς του αυτοκινήτου σας στην αρχική τους μορφή!Ιδανικό για πλήρωση κενών, καταγμάτων, καλυμμένων σημείων και γρατσουνιών.Εύκολο στη χρήση χωρίς να πληρώνετε πολλά.Είναι ανθεκτικό στους κραδασμούς.Δεν επηρεάζεται από το πλύσιμο.Αντοχή σε θερμοκρασί..
9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Brand: LOCBONDSO
Σετ Σετ Επισκευής Δερμάτων, Δερματίνης και Βινυλίου - DIY Leather Vinyl Repair KitΕπισκευάζει τρύπες και φθορές σε δερμάτινα, δερματίνη ή υφάσματα και μπορεί να εξαφανίσει σχεδόν και όλες τις γρατσουνιές. Είναι ότι πρέπει για δερμάτινα καθίσματα αυτοκινήτου αλλά και σπιτιού αφού πολύ γρήγορα θα έχου..
10,95€
Χωρίς ΦΠΑ:8,83€
Brand: LOCBONDSO
Η χρήση του κιτ είναι πολύ απλή.Ολοκληρωμένο σετ επισκευής ραγισμάτων στο παρμπρίζΙδανικό και για γρατσουνιές στο παμπρίζ, χτυπήματα κτλ.Οικονομική λύση σε σχέση με την αντικατάσταση ολόκληρου του παρμπρίζΓέμισμα χωρίς τον κίνδυνο δημιουργίας » φουσκάλας» κατά το γέμισμα με ρητίνηΓίνεται ένα σώμα&nb..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,26€