Μενού
Καλάθι

Εργαλειοθήκες - Καρότσια - Σκάλες

Brand: Proxxon
Κατασκευή από συμπαγές αλουμίνιο με ειδικά επεξεργασμένη επιφάνεια.Κλιμακωτοί σφιγκτήρες από χάλυβα.Τρεις εγκοπές σχήματος ''T'' ( 12 x 6 x 5 mm )Ρυθμιζόμενος κανόνας για εύκολη εύρεση της κατάλληλης θέσης του προς επεξεργασία αντικειμένου.Χειροτροχοί με ρυθμιζόμενους μετρητές με επαναφορά στο 0 και..
99,90€
Χωρίς ΦΠΑ:80,56€
Brand: Mano
Αεροστεγής, αδιάβροχη και αδιαπέραστη από τις διαρροές και τη σκόνη. Παρεμβύσματα στεγανοποίησης υψηλής απόδοσης.Εξαιρετικά ανθεκτική στις κρούσεις και τις πτώσεις.Εξοπλισμένες με βαλβίδες εκτόνωσης πίεσης για εύκολο άνοιγμα μετά από έντονες μεταβολές υψομέτρου.Σύστημα σφράγισης με μάνταλα.Μεταλλικά..
129,00€
Χωρίς ΦΠΑ:104,03€
Brand: Mano
Αεροστεγής, αδιάβροχη και αδιαπέραστη από τις διαρροές και τη σκόνη.Παρεμβύσματα στεγανοποίησης υψηλής απόδοσης.Εξαιρετικά ανθεκτική στις κρούσεις και τις πτώσεις.Εξοπλισμένες με βαλβίδες εκτόνωσης πίεσης για εύκολο άνοιγμα μετά από έντονες μεταβολές υψομέτρου.Σύστημα σφράγισης με μάνταλα.Μεταλλικά ..
131,00€
Χωρίς ΦΠΑ:105,65€
Brand: Mano
Αεροστεγής, αδιάβροχη και αδιαπέραστη από τις διαρροές και τη σκόνη.Παρεμβύσματα στεγανοποίησης υψηλής απόδοσης.Εξαιρετικά ανθεκτική στις κρούσεις και τις πτώσεις.Εξοπλισμένες με βαλβίδες εκτόνωσης πίεσης για εύκολο άνοιγμα μετά από έντονες μεταβολές υψομέτρου.Σύστημα σφράγισης με μάνταλα.2 υποδοχές..
161,00€
Χωρίς ΦΠΑ:129,84€