Εταιρεία

Το utools.gr ή youtools.gr είναι η επιχειρηματική συνέχεια  εισαγωγικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο των εργαλείων εδώ και 40 χρόνια. Όλα άρχισαν το 1955 , από μια μικρή βιοτεχνική μονάδα επεξεργασίας λαμαρίνας στη Χαλκηδόνα , όπου ο Κωνσταντίνος Βουρναδάκης δημιούργησε . Το 1974 η εταιρεία επεκτάθηκε στον τομέα των σιδηρικών  και βιομηχανικών εργαλείων , με εισαγωγές από Ευρώπη και Ασία.  Τα εγγόνια του συνεχίζουν  μια παράδοση σχεδόν μισού αιώνα , με αντικείμενο και πάλι τα εργαλεία , όμως με διαφορετικό τρόπο διάθεσης στον καταναλωτή.

Με οδηγό και σύμμαχο την εμπειρία και την  απεριόριστη αγάπη μας για το εργαλείο και τις κατασκευές,  δημιουργήθηκε το ηλεκτρονικό κατάστημα utools.gr ή youtools, που έχει σαν σκοπό την ανάπτυξη της φιλοσοφίας του «Φτιαξ’ το μόνος σου» (Do-It-Yourself) στην Ελλάδα, δίνοντας ολοκληρωμένες  λύσεις σε είδη για τις κατασκευές , το σπίτι, τον κήπο και το αυτοκίνητο .  Αυτές οι ολοκληρωμένες  λύσεις  συνδυάζουν τις μειωμένες τιμές με την ποιότητα και το service , που παρέχεται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Αυτό  επιτυγχάνεται από   επιλεγμένους  προμηθευτές , ιδιόκτητους αποθηκευτικούς  χώρους  και  πληρέστατο δίκτυο  διανομών   με ιδιόκτητα φορτηγά , συνεργασία με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική και επιλεγμένες μεταφορικές εταιρείες για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Σκοπός μας να αναπτύξουμε τις δεξιότητες και το πολυμήχανο πνεύμα  κάθε ανθρώπου , προσφέροντάς του τα καλύτερα  και πιο εξειδικευμένα εργαλεία της αγοράς σε προσιτές τιμές και σύντομες παραδόσεις.