Ισχυρό ειδικό εργαλείο

Τα έργα διείσδυσης μεγάλης κλίμακας είναι μέρος της καθημερινής ζωής του “KHE 96″ από τη Metabo. Ο κατασκευαστής τόνισε ότι το “KHE 96″ είναι σήμερα ένα από τα πιο ισχυρά μηχανήματα στην κατηγορία των 10 kg, με 27 joules ενέργειας μονού χτυπήματος και με μέγιστη ταχύτητα κρούσης 1.950 rpm το λεπτό. Ακόμη και βαρέα καλεμίσματα μπορούν να πραγματοποιηθούν με ευκολία.

Εκτός από τη χρήση της τεχνολογίας Metabo VibraTech (MVT) για την προστασία από επικίνδυνες δονήσεις, είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του μοντέλου. Η μακρά, λεπτή σχεδίαση παρουσιάζει επίσης θετικές επιπτώσεις για την υγεία του χρήστη και την άνεση του. Οι επικάλυψη καουτσούκ στις λαβές και το εξάμετρο ανθεκτικό στο κρύο επικαλυμμένο με λάστιχο καλώδιο παίζει σημαντικό ρόλο στην άνετη λειτουργία. Η νέα μηχανή ενεργοποιεί την όρθια θέση εργασίας, η οποία ανακουφίζει την πλάτη αισθητά όταν εργάζεστε στο επίπεδο του εδάφους.

Το πιστολέτο “KHE 96″ παραδίδεται σε πλαστική θήκη μεταφοράς. Ο βασικός εξοπλισμός (ανάλογα με το μοντέλο και την έκδοση) περιέχει μια πρόσθετη λαβή, μια μπροστινή λαβή, ένα οδηγό βάθους διάτρησης, λιπαντικό και πανάκι καθαρισμού. Επιπλέον, διάφορες σμίλες και τρυπάνια μπορούν να παραγγελθούν ξεχωριστά.

 

Ροπή: 120Nm
Διάμετρος διάτρησης σε:
– Μπετόν με κρουστικά τρυπάνια: 50mm
– Μπετόν με κεφαλές φρέζας: 80mm
– Μπετόν με ποτηροτρύπανο: 150mm
Στροφές χωρίς φορτίο: 125 – 250/min
Oνομαστική ισχύς: 1.700W
Aποδιδόμενη ισχύς: 850W
Mεγ. αριθμός κρούσεων: 1.950/min
Μέγιστη ενέργεια μιας κρούσης (EPTA): 20J
Κρουστική απόδοση: 658J/s
Διάμετρος λαιμού στερέωσης: 73mm
Υποδοχή εργαλείου: SDS-max
Bάρος χωρίς καλώδιο: 11,8kg
Καλώδιο: 6m

Πρόσθετη λαβή Metabo VibraTech (MVT)
Οδηγός βάθους διάτρησης
Λιπαντικό για το άκρο σύνδεσης των εργαλείων
Πανί καθαρισμού
Πλαστική θήκη

Αγορα!

Κάντε δικό σας το KHE 96 της Metabo μέσα από το youtools.gr!

Αγορα!