Το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας DS14DL της Hitachi είναι ιδανικό για διάτρηση σε ξύλο, πλαστικό, μαλακό ατσάλι και αλουμίνιο. Διαθέτει 460 in / lbs ροπή για τη διάνοιξη και την οδήγηση μέσα από σκληρά υλικά. Έρχεται με δύο υψηλής χωρητικότητας μπαταρίες 3.0Ah HXP ιόντων λιθίου για 3 φορές μεγαλύτερη ζωή με 40% λιγότερο βάρος από τις παραδοσιακές Ni-Cd/Ni-Mh μπαταρίες. Ένας διακόπτης ταχύτητας δύο σταδίων βρίσκεται στο πλάι της λαβής για να δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα από 4 διαφορετικές ρυθμίσεις ταχύτητας ( 0-200/400/850/1750 RPM ) για τον απόλυτο έλεγχο.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα εξωτερικά προσβάσιμο καρβουνάκι για γρήγορη και εύκολη συντήρηση και αλλαγή,  2 – κομμάτια μαγνήτικού κινητήρα και ένα άγκιστρο ζώνης 5 θέσεων με ενσωματωμένο LED φως εργασίας.

Μικρό μόλις 9,21in σε μήκος και ελαφρύ σε 4,4 kg, το DS14DL αισθάνεται σαν ένα εργαλείο 9.6V, ενώ προσφέρει τη δύναμη και την απόδοση ενός 14.4V. Η HXP μπαταρία ιόντων λιθίου λειτουργεί σε όλα τα 14Volt DMR και DVF3 εργαλεία. Το DS14DL έρχεται πλήρης με δύο μπαταρίες HXP, ταχυφορτιστή, πλευρική λαβή, θήκη μεταφοράς.

 

 

Αγορα!

Κάντε δικό σας το δραπανοκατσάβιδο DS14DL της Hitachi

μέσα από το youtools.gr!

Αγορα!