Η 12η Έκθεση “Χρώμα – Διακόσμηση & Εργαλεία” επανέρχεται δυναμικά από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2014 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Σε παράλληλη διοργάνωση με τις εκθέσεις Medwood, Electrotec και Domicatec, έχει σαν βασικό στόχο της τη συσπείρωση όλων επαγγελματιών του κλάδου, μπροστά στην προοπτική νέων συνεργασιών για μια ουσιαστικότερη αναβάθμιση της δουλειάς τους.

Η 12η Έκθεση “Χρώμα – Διακόσμηση & Εργαλεία” αποτελεί πόλο έλξης για ένα πολύ μεγάλο αριθμό ελαιοχρωματιστών, εργολάβων, αρχιτεκτόνων, διακοσμητών, κατασκευαστών και τεχνιτών-οικοδόμων, φέρνοντας σε ουσιαστική επαφή τις πιο σημαντικές εταιρείες του κλάδου, με επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες που δείχνουν αληθινό ενδιαφέρον για το χρώμα και το εργαλείο.

Παραγωγικές, βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες, εισαγωγείς, έμποροι, διανομείς και οι μεγαλύτεροι οίκοι χρωμάτων και εργαλείων του εξωτερικού, συναντιούνται για δωδέκατη φορά με τα πιο σύγχρονα χρωματοπωλεία, με όλους τους επαγγελματίες του κλάδου και με ένα ολοένα και μεγαλύτερο καταναλωτικό κοινό.

Ο αυστηρά επαγγελματικός προσανατολισμός της έκθεσης θα αποτελέσει και φέτος έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της επιτυχίας της, και ήδη αναμένονται πολλές νέες συμφωνίες και επαγγελματικές συνεργασίες που θα δρομολογηθούν από αυτή τη σημαντική συνάντηση.

Οι ανάγκες της αγοράς απαιτούν πρωτοποριακές κινήσεις και στρατηγικές επιλογές ώστε να προσφέρουν μεγαλύτερα και καλύτερα αποτελέσματα σε όλους. Για το λόγο αυτό οι εκθέσεις “Χρώμα – Διακόσμηση & Εργαλεία”, Medwood, Electrotec και Domicatec ενώνουν τις δυνάμεις τους και διεξάγονται παράλληλα από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η παράλληλη διεξαγωγή των τεσσάρων εκθέσεων δημιουργεί ένα σημείο συνάντησης για όλη την αγορά των χρωμάτων και των εργαλείων, της δόμησης, της ανακαίνισης, των προϊόντων ξύλου και των ηλεκτρολογικών υλικών. Ένα σημείο που θα συγκεντρώσει τα φώτα όλου του κλάδου αλλά και το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών.

Η “Χρώμα – Διακόσμηση & Εργαλεία” προωθεί με τρόπο δυναμικό και αποτελεσματικό την υπόθεση των χρωμάτων και των εργαλείων της χώρας μας. Η Medwood είναι η διεθνής έκθεση υλικών επιπλοποιίας, δομικών υλικών ξύλου, προϊόντων και μηχανημάτων. Η Electrotec είναι η κλαδική έκθεση ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού. Η Domicatec μια σημαντική έκθεση δομικών υλικών και διακόσμησης. Και οι τέσσερις εκθέσεις δραστηριοποιούνται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην αγορά με μεγάλη εμπειρία αλλά και ουσιαστικές επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Βασικός σκοπός της σύμπραξης των τεσσάρων εκθέσεων – που για πρώτη φορά συντελείται στην ελληνική αγορά – είναι να δημιουργηθεί μια μεγάλη τεχνική-κατασκευαστική έκθεση στο χώρο της οικοδομής, ικανή να προσελκύσει ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο επαγγελματικό κοινό. Επίσης να δοθεί κίνητρο στον καταστηματάρχη, τον ελαιοχρωματιστή, τον οικοδόμο, τον ηλεκτροτεχνίτη, το μηχανικό –ακόμη και αν βρίσκεται εκτός Αθηνών– να επισκεφτεί μια πραγματικά μεγάλη διοργάνωση με ένα σαφώς μεγαλύτερο φάσμα προϊόντων, υλικών ή εργαλείων, που σίγουρα θα καλύπτει το αντικείμενο της εργασίας του.

Η μεγάλη αυτή συνδιοργάνωση θα απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες και εμπόρους όσο και σε ιδιώτες, που εκτός από μια γενική, εποπτική εικόνα κάθε νέου προϊόντος που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά, θα έχουν και την ευκαιρία να πάρουν νέες ιδέες για την ανακαίνιση του σπιτιού τους. Με δεδομένο πως ένα χρωματοπωλείο εκτός από χρώματα διαθέτει και πολλά άλλα συμπληρωματικά προϊόντα, παρουσιάζεται ένα επιπλέον κίνητρο σε κάθε επαγγελματία χρωματοπώλη να επισκεφθεί μια σαφώς πιο ολοκληρωμένη έκθεση πάνω στο αντικείμενό του, ώστε να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων τού καταστήματός του.

Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε γίνεται όλο και πιο απαραίτητη η ανάγκη συσπείρωσης εκείνων που δεν επιλέγουν τη στάση της αδράνειας και της αναμονής. Οι ολοένα και πιο δύσκολες συνθήκες της αγοράς κάνουν επιτακτική τη δημιουργία μιας μεγάλης συγκεντρωτικής έκθεσης, που θα προσελκύει το ενδιαφέρον όλων όσων ασχολούνται με τον κλάδο. Ήδη υπάρχει μια θετική ανταπόκριση της αγοράς, που βλέπει αυτή τη σύμπραξη με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για μια επιτυχημένη κοινή διοργάνωση, ουσιαστική, δυναμική και πλούσια σε συμμετοχές.

 

Από αυτή τη μεγάλη διοργάνωση δεν πρέπει να λείψετε καθώς:

  • Όλη η κατασκευαστική αγορά θα συγκεντρωθεί σε μια μεγάλη και μοναδική εκδήλωση, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις.
  • Θα προσελκύσει χιλιάδες επαγγελματίες αλλά και τελικούς καταναλωτές για όλους τους επιμέρους κλάδους.
  • Θα υποστηριχθεί από έντονο πρόγραμμα προβολής και διαφήμισης και από τις τέσσερις διοργανώσεις ξεχωριστά.
  • Διοργανώνεται από εταιρείες με μεγάλη εμπειρία και σημαντικές επιτυχίες, προσφέροντάς σας σίγουρα και απτά αποτελέσματα.

 

Η 12η “Χρώμα – Διακόσμηση & Εργαλεία” απευθύνεται σε όσους δεν επιλέγουν την αδράνεια σαν «λύση», αντίθετα ενεργούν αποφασιστικά, εφαρμόζοντας επιθετική πολιτική, επιδιώκοντας ευρύτερη και ουσιαστικότερη επικοινωνία, νέες αποδοτικότερες συνεργασίες και ελπιδοφόρες προοπτικές. Σε όσους κοιτούν μόνο μπροστά!

Για περισότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το chromatools.gr.